Verkoopprocedure

Uw eerste stap naar een Stadsvilla

Heeft u interesse in één van de laatste Stadsvilla’s? Dan kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde. U maakt dan tevens een persoonlijk account aan in een veilige omgeving, met alle informatie over uw toekomstige Stadsvilla. Goed om te weten: u kunt uw gegevens op elk moment inzien, aanpassen of verwijderen.

Antwoord op al uw vragen

Nadat u een persoonlijk account heeft aangemaakt, neemt één van de verkopende makelaars van Signatuur Helpermaar telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek krijgt u antwoord op uw eerste vragen over de Stadsvilla’s en alle verkoopstukken.

Wilt u daarna verder met een bouwnummer, dan volgt een nader kennismakingsgesprek. Dat kan op een corona-veilige manier plaatsvinden bij de makelaar op kantoor. Of wanneer u dat liever wilt: telefonisch of via videobellen.  

Optie op bouwnummer

In dat tweede gesprek bespreken we uitgebreid alle tekeningen, plattegronden en eventuele meerwerkwensen met u. Aan bod komen ook uw financiële mogelijkheden. Na afloop kunt u een optie krijgen op een bouwnummer. Deze optie geldt voor een bepaalde tijd, de zogeheten optieperiode. Het betekent dat u tijd heeft om alles duidelijk in beeld te krijgen: woningspecificaties, meerwerk en financiering. Vervolgens kunt u de stap zetten naar het verantwoord aankopen van een van de bijzondere Stadsvilla’s van Signatuur Helpermaar.

Hulp bij verkoop en financiering

Vanzelfsprekend kunnen de makelaars u ook helpen met een waardebepaling en de verkoop van uw huidige woning. Dat is aan u. Daarnaast werken zij met gespecialiseerde hypotheekadviseurs. Die adviseren u graag over de financieringsmogelijkheden. 

Voor vragen kunt u ook altijd direct contact opnemen met Boekholt Nieuwbouwspecialist of Schreuder Nieuwbouwmakelaars (zie contactgegevens onder aan deze pagina). Of maak eerst een persoonlijk account aan.