Energiezuinig en duurzaam wonen

Duurzaam en energiezuinig

Er is bij het ontwerp van de Stadsvilla’s veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Elke woning is gasloos en wordt voorzien van een eigen warmtepomp en voldoende zonnepanelen voor een energiezuinig huis. Daarnaast worden alle Stadsvilla’s standaard geleverd met vloerverwarming. Met de vloerverwarming geniet je van een zeer aangenaam wooncomfort.


Isolatie
De schil van de Stadsvilla’s is uitstekend geïsoleerd met dubbele beglazing en goede vloer-, wand- en dakisolatie. Mede door een goede kierdichting worden stookkosten bespaart en zijn de woningen nagenoeg tochtvrij.

Energieneutraal mogelijk
Optioneel kunt u kiezen voor extra zonnepanelen op en/of bodemwarmtepomp onder de Stadsvilla. Zo wekt u zelf nóg meer groene energie op waarmee EPC=0 (energieneutraal) tot de mogelijkheden behoort. Betaalbaar en goed voor het klimaat!

Ventilatie
De Stadsvilla’s zijn voorzien van een mechanische afzuiging met zelfregelende ventilatieroosters waarmee u de luchtkwaliteit altijd op het door u gewenste niveau kan houden. Dat zorgt voor een aangenaam en gezond leefklimaat.

Verwarming en koeling
De Stadsvilla’s zijn voorzien van een luchtwarmtepomp en vloerverwarming op alle verdiepingen. Zo is er minder stofcirculatie en is er altijd een aangename temperatuur in huis. De woning wordt middels vloerverwarming verwarmt in de winter en kan in de zomer optioneel d.m.v. vloerkoeling worden gekoeld. U bent verzekerd van een efficiënte, comfortabele woning met lage energiekosten.

Gezondheid
De combinatie van de juiste materialen, een goede ventilatie en een comfortabel temperatuursysteem maken dat de Stadsvilla’s een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de bewoners.