Eerste nieuwsbrief Signatuur verschenen

10.02.2020
SNEAK PREVIEW: Signatuur Helpermaar

Helpermaar is terug van weggeweest! Over een paar weken start namelijk de verkoop van Signatuur. Dit gloednieuwe deelplan telt 21 grote Stadsvilla’s in drie verschillende typen: hoekwoningen, rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. In deze nieuwsbrief lichten we voor het eerst een tipje van de sluier op.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u eerder interesse heeft getoond voor Helpermaar of Wonen in Helpermaar. Binnenkort is er nieuw aanbod in Helpermaar, waarover wij u graag informeren.

Direct aanmelden

21 Stadsvilla’s

Groots wonen met stedelijke allure, dat is Signatuur in Helpermaar in Groningen-Zuid. De 21 statige Stadsvilla’s tellen elk maar liefst vier woonlagen. Op de derde woonlaag heeft u de mogelijkheid een heerlijk zonneterras te realiseren. Elke villa beschikt bovendien over twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Ontdek de Stadsvilla’s

Woonthema's

De royale Stadsvilla’s onderscheiden zich door een uniek ontwerp. En dankzij de vele indelingsopties, de woonthema's, kunt u er ook nog een eigen ‘signatuur’ aan geven. Wilt u de woonkeuken op de begane grond of op de verdieping? Of een atelier of kantoor? Het kan allemaal.

Lees verder

Het plan

Helpermaar is ontwikkeld op basis van een prijswinnend stedenbouwkundig ontwerp. Hoogwaardige architectuur is er mooi ingepast in bestaand groen en waterpartijen. Het nieuwe deelgebied Signatuur ligt aan de rand van deze parkachtige woonwijk in Groningen-Zuid.

Meer over het plan

Start verkoop

In maart is het zover; dan start de verkoop van de 21 Stadsvilla’s van Signatuur. Interesse? Meld u dan snel aan en blijf op de hoogte. Ga nu alvast aan de slag met de financiële haalbaarheidscheck. Die is straks nodig bij het inschrijven op een Signatuur-villa. Het geeft u tevens voorrang bij de woning-toewijzing. Op de website leest u er meer over.

Aanmelden Stadsvilla

Terug naar overzicht