Woonthema

Werk en Leef

Eindelijk ruimte voor de eigen werkkamer. Flexibel met eigen werktijden. Hier doe je ‘s avonds uw deur dicht en is het kantoor gesloten en tijd voor het gezin. Samen koken en de dag doornemen met de kinderen. Genieten van elkaar en kwaliteit. In een Stadsvilla in Helpermaar heeft u alles. Ruimte om te werken en van het leven te genieten. Ook uw industriële en loft woonstijl komen hier tot zijn recht. Mooie open ruimtes geven u de kans om uw wooncreativiteit te uiten. En de volgende ochtend? Dan ontvangt u uw klanten in uw industrieel ingerichte werkkamer.

Plattegronden

Bent u een liefhebber van stoer, eigenzinnig en uniek wonen? Dan kunt u hier in deze unieke Stadsvilla aan de Belcamposingel en Jan Wolkerslaan uw hart ophalen. Kies bijvoorbeeld om de keuken te verplaatsen naar de eerste verdieping zodat er ruimte vrijkomt voor uw grote droom: een kantoor aan huis! Een perfecte ruimte om te werken maar ook om inspirerende sessies te houden. Even de wekker niet te vroeg en geen ochtendfile. En genoeg kastruimte voor uw administratie. En ‘s avonds, dan trekt u de deur dicht en loopt u de trap op en kan het relaxen beginnen.
Door te kiezen voor de uitbouw van 1,2 meter ontstaat op de verdieping een loft achtige ruimte om te koken en te ontspannen. De slaapvertrekken zijn hier verdeeld over twee verdiepingen. Waarbij de derde verdieping dient als masterbedroom. Riant met eigen opbergkast, badkamer én dakterras!

Plattegronden Wonen en werken

BEGANE GROND
EERSTE VERDIEPING
TWEEDE VERDIEPING
DERDE VERDIEPING