Woonthema

Vrijheid en ruimte

Vrijheid in huis is een van de belangrijkste elementen. Vrijheid om vrienden te ontvangen, vrijheid uw eigen keuzes qua wonen te maken, vrijheid om een middag te ontspannen in uw eigen ‘spa-badkamer’. De Stadsvilla’s in Helpermaar geven u die ruimte. Groots wonen waar u uw woondromen ziet uitkomen. Een speciale zithoek waar u rustig kunt lezen of luisteren naar uw favoriete muziek, een grote leefkeuken, een walk-in closet waar al uw kleding netjes is opgeborgen of trek u even helemaal terug en ga aan de slag in uw atelierruimte. Volop mogelijkheden, volop genieten van het leven.

Plattegronden

Zoals het woonthema als zegt, bieden de Stadsvilla’s u alle ruimte en vrijheid. Een belangrijk element in de getoonde plattegronden is de spiltrap. Deze vervangt de standaard trap van de begane grond naar de eerste verdieping. De bijzondere constructie van de spiltrap geeft uw huis een exclusieve en luxueuze uitstraling. De ronde lijnen zorgen voor een zekere zwier en elegantie in uw interieur. Een spiltrap is bij uitstek een stijlelement voor een romantische inrichting, maar door te variëren met de materialen en de draaiing, past een hij ook in andere inrichtingsstijlen, zoals bijvoorbeeld klassiek, puristisch en glamour.

Op de tweede verdieping is gekozen voor een loft-achtige indeling van de slaap-, bad- en garderobekamer. Een heerlijke open ruimte met de vrijheid van een losstaand bad, twee douches en een ruimte waar u uw kleding keurig kreukvrij kwijt kunt. De derde verdieping beschikt over een atelierruimte met eigen pantry en dakterras. Maar kan ook gerust fungeren als werkkamer of extra slaapkamer.

Plattegronden Vrijheid en ruimte

BEGANE GROND
BEGANE GROND
BEGANE GROND
EERSTE VERDIEPING
TWEEDE VERDIEPING
DERDE VERDIEPING