Woonthema

Familiehuis

Elke woning kan helemaal naar wens worden ingericht. Een speelkamer, extra slaapkamers, een leefkeuken, een game-room, een dakterras of extra badkamers? U zegt het maar. De stadsvilla’s Signatuur bieden u alle ruimte. Door de standaard vier woonlagen hebben de Stadsvilla’s in basis al veel ruimte. Bent u op zoek naar nog meer leefruimte? Kies dan bijvoorbeeld voor een riante uitbouw van 2,4 meter. Op de schetstekeningen hieronder geven wij u een aantal voorbeelden voor een indeling. Natuurlijk aan te passen naar uw eigen woonideeën. Geniet van de ruimte, het vele daglicht en de stad Groningen. Met altijd warme voeten door de vloerverwarming in het hele huis. Gasloos, groen en voorzien van zonnepanelen voor een lage energierekening.

Plattegronden

De Stadsvilla’s zijn uitermate geschikt als familie huis. Als gezin of samen­gesteld gezin krijgen uw kinderen hier heerlijk de ruimte. Een grote leefkeuken waar de kinderen en hun vriendjes de ruimte hebben voor feestjes en logeer­partijen. Ruimte voor een royale bank waar met zijn allen Netflix wordt gekeken en iedereen krijgt zijn of haar eigen slaapkamer.
De woning heeft op de begane grond genoeg ruimte voor een grote keuken en lange eettafel. Plaats de kasten aan één wand en combineer dit met een lange zitbank voor de kinderen of kies voor een uitbouw van 2,4 meter waardoor er de mogelijkheid is voor het maken van een speel- of tuinkamer. De woon­verdieping is riant. Hier is er ruimte voor een aparte game-room of filmkamer. Een moderne variant van en suite deuren perfect passend bij de Stadsvilla’s.
Met de indeling van de tweede en derde verdieping laat de architect zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Vergroot de badkamer met een inloopdouche en dubbele wastafel, creëer 5 slaapkamers, een dakterras en een extra badkamer op de derde verdieping. Bekijk hieronder de plattegronden van het thema Familiehuis.

Plattegronden Familiehuis

BEGANE GROND
EERSTE VERDIEPING
BEGANE GROND
EERSTE VERDIEPING
TWEEDE VERDIEPING
DERDE VERDIEPING